Feestival

Feestival is het leukste familie feest van Rotterdam. Op ludieke wijze toont het Oude Noorden wat er te doen is op het gebied van theater, dans en muziek... en laat dat nu ontzettend veel zijn!!! Ieder jaar weer puilt het Noordplein uit met workshops, presentaties, voorleestenten, installatie theater, gigantische kijkdozen, een heuse bioscoop en vernieuwend circustheater.

Editie 2018:

Onder de subtitel van “De Grootste Vriendenclub van Noord” ligt het in de lijn der verwachting dat Feestival ook dit jaar een niet te missen weekend te worden.

Op vrijdagavond is er film in de tent. CineNoord weet ons ieder jaar weer te verrassen met mooie betoverende films. Ze worden natuurlijk niet zo maar vertoond. In een circustent hoort altijd een voorprogramma zoals in het oude varieté theater, maar dan wel anno 2018. De zaterdag en zondag is het de beurt aan Feestival in optima forma; spectaculaire dans, vlammende muziek ontelbaar veel workshops, gruwelijk mooi theater, kunst installatie, lekker eten en drinken en onwaarschijnlijk mooi herfstweer. Naar Feestival ga je niet voor één act, maar je komt voor het totale pakket. Je kan er dwalen op het plein, of uren inzoomen op de vierkante centimeter. 

Feestival toont Noord zoals je het nog nooit gezien hebt.

Een gedetailleerd programma voor de verschillende dagen volgt, hou de agenda in de gaten.

 


 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort:

  • seizoen 2019

    Nog even geduld, binnenkort meer over het nieuwe seizoen!