Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2019 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee,

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Wim Noordergraaf

Wim Noordegraaf; is al sinds jaar en dag de vaste poppenspeler bij het Rotterdams Volkstheater. Met zijn klassieke poppenkast, eigen tribune en onnavolgbare eigen stijl is hij niet weg te denken bij onze wijkevenementen. Met voorstellingen als de "Zeldzame Vogels", "Deborah", "Prinses Anneke", "Ik ben Eng" en de "Nachtegaal aan de Nijl" beschikt Wim over een breed repertoire. De voorstellingen zijn officieel geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar, maar volwassenen vinden het meestal ook nog erg leuk. De grote poppenkast heeft een eigen geluidsinstallatie en een tribune voor ongeveer 80 personen. Er is ook een kleine variant mogelijk. Naast voorstellingen geeft Wim Noordegraaf ook workshops poppenkastspel. De workshops kunnen worden gegeven aan groepen van ± 25 kinderen. 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: