Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2019 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee,

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Ray Saluki

Ray Saluki is presentator, goochelaar en ballonvirtuoos. Als goochelaar is hij meerdere malen kampioen van Zuid Holland geweest. Hij heeft een onuitputtelijke hoeveelheid trucs. Het maakt niet uit of je op de tribune zit of er met je neus bovenop staat…Ray weet je altijd op het verkeerde been te zetten. Hoe meer hij de trucs uitlegt, des te minder snap je hoe hij het doet. Ray Saluki heeft volledige shows, maar kan ook uit de voeten op recepties met kleine trucs aan tafel. Ook met ballonnen is hij een tovenaar. De ogenschijnlijk achteloze manier waarop hij al pratend de meest fantastische figuren maakt is indrukwekkend en blijft voor kinderen magisch.

Ray Saluki verzorgt ook workshops goochelen bij de Scholendagen van het Rotterdams Volkstheater.


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: