za 11 mei Wereld Wijde Wijk Festival, Pinas Plein, Oud Mathenesse

Bellita Carol

Zaterdag 11 mei is de eerste editie van Werelds Wijde Wijk. Middagvullende programma’s op wisselende locaties in de Rotterdams wijken. Wereld Wijde Wijk biedt een podium aan lokale talenten, doorgebroken artiesten en actieve verenigingen uit de directe omgeving van het evenement. Met altijd wisselende programma’s viert het de rijke diversiteit van de Rotterdamse wijken.

Op 11 mei is dat in Oud Mathenesse. Bij deze editie wordt er samen gewerkt met de jaarlijkse Lentemarkt (die haar tiende editie viert), en met Showband Oud Mathenesse. Een van onze trouwe partners bij onze activiteiten binnen Delfshaven, en een bijzonder actieve vereniging binnen deze wijk.

 Paul van der Maat

Het beloofd een bruisende middag te worden met een buitelend programma. Optredens zijn er ondermeer van de Poolse band “Overstay”, dansschool 010 Hiphop geeft acte de presence, urban soul Zangeres Bellita Carol komt met haar band, wervelende Servische dans is er van Kud Tamo Daleko, talenten van basisschool Finlandia geven een presentatie, de fantastische circusvoorstelling “Plus Haut, encore plus Haut” van Paul van der Maat is er te zien, smartlappenkoor Delfshaven zingt het dak er af, en er zijn nog veel meer verassende zaken. Showband Oud mathenesse gaat in muzikaal gesprek met Brassband RIFF en er is een uitgebreide Lentemarkt. Een niet te missen middag voor jong en oud.

 Showband Oud Mathenesse

 

 


 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.