26 januari 2019: Coolheaven Winterfest

Aanstaande zaterdag 
van 13.00 tot 23.00 uur
Adres: Coolhaven, Rotterdam
(achter café-restaurant de Machinist)
toegang gratis

 

Met Coolheaven Winterfest begint het nieuwe jaar pas écht! Een buitelend programma in en rond de verwarmde circustent met onnavolgbaar illusionisme, sensationele circusacts en stomende live muziek van Bluegrass, Cumbia, Jazz fusion, flamenco tot hemels gezang! In de middag ook gloeiend kinderwinterpret met Wim Noordegraafs Poppentheater en de bouw van de levensgrote Coolheaven Kijkdoos.

 

Catering:

Voor de dorstigen en de hongerigen is er de Coolheaven winterbar, de enige echte patat frites van Klaas Schaft en niet te versmaden snert

 

Uitgelicht:

 

Mamihlapinatapai

Mamihlapinatapai. Met hun bruisende mix van balkan, latin, ska en cumbia waren ze de klapper van Fullmoon Babylon 2017. Nu, anderhalf jaar later en ruim 70 optredens verder, is het eindelijk gelukt om ze weer eens in onze tent te lokken. Het beloofd een knallen slotspektakel te worden.

 

 

FLINK


Was één van de hoogtepunten bij Muziek op de Rotte en speelde onze tent plat in Charlois; Arthur Flink. Inmiddels bijna klaar met zijn nieuwe album “It’s Dangerous”. Bij Coolheaven Winterfest krijgen we een voorproefje van zijn nieuwe meesterwerk…een mix van jazzscapes, electronica en draaitafels…maar bovenal muziek die gromt en schuurt en altijd weer op een onweerstaanbare manier op stoom komt.

 

 

 

Fifty Fifty

Fifty Fifty” van Julia Capistany Albarade (static trapeze) is een fantastische nieuwe circusvoorstelling waar er voor het publiek een belangrijke rol is weggelegd.

 

 

 

Bellita Carol & Friends

Bellita Carol & Friends is dampende urban soul op z’n best. Bellita met haar band was de blije verrassing bij Werelds Delfshaven afgelopen jaar. Het lukte hun om op een druilerige dag de zon te laten stralen. Stilstaan is geen optie.

 

 

Duo Dodo

Duo Dodo (illusionisme)
Goochelaar: je zal het maar zijn. Het overkwam Chris Bordet en Woedy Woet, alias Duo Dodo. Tegen de klippen op vechten deze twee merkwaardige vogels voor hun bestaansrecht. Duo Dodo levert een magische, surrealistische theaterervaring vol onbegrijpelijke effecten waar je ongetwijfeld nog lang je hoofd over zult breken. Een krankzinnige no nonsense voorstelling zonder pretentie en zonder boodschap. Kortom: Beleef live hoe Duo Dodo het onmogelijke mogelijk maakt.

 

Leadbeaters is de tip van het Bluegrass festival: Met een mixed grill van Amerikaanse traditionals, old time, blues, bluegrass, folk en gospel brengt het trio een muzikale obade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes. Dat doen ze in beginsel met banjo, gitaar, contrabas en samenzang, maar hun hart en podium is groot genoeg voor gepassioneerde muzikale broeders. Ok bij Coolheaven Winterfest nemen zij een muzikale gast mee…kelen worden gespoeld, handen worden geklapt, voeten worden gestampt en lood wordt geslagen….

 

LD Voices (gospel)
Leo Davelaar komt met zijn gospel groep LD voices laten horen waar de soul muziek ooit vandaan kwam. Black gospel, muziek recht uit het hart. Mis het niet!

 

 

Coolheaven legt de lat hoog en zorgt ervoor dat je na het ondergaan van het programma weer volledig bent gereset en vol goede energie 2019 in kan stappen..

 
 


 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.