Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Wereldcircus

Het Wereldcircus is al jaren het leukste festivalprogramma van Rotterdam. Een wervelend programma voor jong en oud met acts die elkaar in hoog tempo opvolgen, het publiek na een lange middag buiten adem achterlatend.

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2018 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee. Maar onze tenten zijn vooral ook de basis voor onze eigen projecten. In 2018 werken we aan Werelds Delfshaven, Wereld Wijde Wijk Festival Charlois, Muziek op de Rotte, Feestival, Coolheaven en een serie van Wereld Wijde wijk activiteiten in Delfshaven en Bruisende Woensdagen in het Oude Noorden. Allemaal projecten die worden gerealiseerd in samenwerking met tal van groepen en artiesten en culturele partners uit de betreffende buurten en gebieden. Hieronder een kleine selectie:

 

Werelds Delfshaven

 

Wereld Wijde Wijk

 

Muziek op de Rotte

 

Feestival

 

Bruisende Woensdagen

 


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort:

  • seizoen 2019

    Nog even geduld, binnenkort meer over het nieuwe seizoen!